Fontos infók

Helyszín:

Mint ahogy tavaly, az idei nyílt napunkat is cégünk központjában tartjuk.

Hatalmas szabadtérrel és egy berendezett autókozmetikai stúdióval várunk, a saját területünkön, ahol reggeltől estig zavartalanul csak a miénk. Egy kisebb színpaddal megfelelő hangosítással és egy kültéri sátorral készülünk. A sátrak alatt asztallal és ülő alkalmatoságokkal padokkal. Ebédidőben ételt, a napközben folyamatosan italokat szolgálunk fel. /Erről bővebb infót az Étel- Ital menü alatt találsz/

Megközelítés

Autóval.

Használd ezt a linket https://g.page/autoapolas?share és az útvonal tervezőt és ide fog vezetni hozzánk.

A parkolás a saját telephelyünkön korlátozott számban lehetséges ( kb 20 autó) a később érkezők az út túloldalán található SPAR bevásárlóközpont (kb 20 méter) ingyenes parkolójában parkolhatnak.

Tömegközlekedéssel:

HÉV: A Budapest közvágóhídról induló menetrend szerint közlekedő HÉV - ről kell Szigethalom megállónál leszállnod, és onnan a telephely gyalogosan megközelíthető. (kb 200 méter)

Program

A teljes program PDF formátumban ide kattintva tölthető le

Elég sűrű napunk lesz, lesz egy csomó előadás, mint ahogy azt már olvashattad a POLYTOP export menedzserével, és a vezető trainer - ével, velem és az Istvánnal is. Lesznek gyakorlati bemutatók, oktatások, és nem utolsó sorban te magad is tesztelhetsz kipróbálhatsz minden terméket. Lesz ugye több szünet is, meg a végén tombola értékes nyereményekkel.

A terveink szerint

  • 08. 30 - kor nyitjuk a kapukat és a biztonsági személyzet regisztrálja az érkezőket
  • 09.00 - kor kezdünk
  • 12. 00 - 13. 00 - ig lesz az ebédszünet
  • 17. 30 - kor lesz a tombola kisorsolása 
  • 18. 00 - kor lesz záró esemény

Öltözék

Úgy öltözz, hogy kényelmesen érezd magad. A hely ahol az előadások lesznek nyitott, viszont rendezvény helyszínét egy masszív sátorral fedjük be, így elázni biztosan nem fogunk. Azonban fűteni nem tudjuk és nem is teljesen zárt - magyarul nem árthat egy meleg pulóver és egy esőkabát. 

Mit hozz magaddal

Lényegében saját magadon kívül semmit. A személyes tárgyaidon kívül másra nem lesz szükséged, amennyiben jegyzetelni akarsz hozhatsz tollat illetve jegyzet füzetet.

A gyakorlati rész alkalmával biztosítjuk a polírozó gépeket és minden eszközt. Természetesen van lehetőséged arra - ha ragaszkodsz hozzá - , hogy hozd a saját gépeidet, és azzal próbáld ki a termékeinket. 

Étel - ital

Étel - ital

Nézzük a lehetőségeket:

A helyszínre bármilyen saját étel, illetve alkoholmentes ital behozható és elfogyasztható.

Amit mi adunk:
Italok
Mentes víz - szénsavas víz, üdítő kávé aprósütemények ingyenesen rendelkezésre állnak.

Amit neked kell megrendelned
Ebéd:
12.00 - órától van ebédelési lehetőség. Egy külső rendezvényszervező cég fogja biztosítani és a helyszínre szállítani és kiszolgálni a vendékeket.

Hogyan kell jelezned ha kérsz ebédet?

Rendeld meg -

A regisztrációd alkalmával kell jelezned, hogy igényt tartasz - e az ebédre, vagy sem. Természetesen van lehetőséged több főre is rendelni, ezt szintén a regisztráció alkalmával kell jelezned.

Fizesd ki -

Amennyiben kértél ebédet a beengedés alkalmával a biztonsági személyzettől tudod az étkezési voucher - edet kifizetni, melynek ára 3 000 Ft.-

Vedd át a vouchert -

Miután kifizetted a biztonsági személyzet átadja neked az étkezési voucher - edet.

Ebédelj nálunk -

A kapott voucherrel a rendezvényszervező cégtől személyesen tudod majd átvenni a megrendelt ebédedet.

Figyelem:

A rendezvényszervező cég kizárólag a regisztráció alkalmával megadott mennyiségben készül a rendezvényre étellel, így a helyszínen felmerült "mégis kérek ebédet" kéréseket nem tudják teljesíteni. Ezért javasoljuk, mindenképpen vedd igénybe a szolgáltatásukat.

Ha bármi kérdésed lenne az étkezéssel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll

Telefonon: 06 20 234 8404 számon, vagy emailben: ugyfelszolgalat@primatec.hu - ra küldött levél formájában.

Jelentkezési határidő és max. létszám

A tavalyi eseményből kiindulva és okulva a maximális létszám idén is 100 fő. A jelentkezési határidő az esemény előtti 24 óra, vagy amikor a jelentkezők száma elérte a 100 főt.

Tapasztalataink alapján a rendezvény elég hamar be fog telni, ezért mindenképpen foglald le a helyedet minél előbb.